CoVac - Twoje korzyści!

Zalety i korzyści wynikające z pakowania próżniowego.

  • Kontrolowana obróbka termiczna w niskich temperaturach zachowuje 100% wyjątkowych parametrów jakości potraw takich jak zapach, świeżość, wartości odżywcze i kolor.
  • Wszystkie witaminy i minerały pozostają nienaruszone.
  • Potrawy wymagają mniej soli i przypraw.
  • Możliwość zatrzymania wilgotności zapewnia wyśmienicie soczyste i delikatne mięso przechowywane nawet przez okres kilku tygodni.
  • Oszczędność energii dzięki niskim temperaturom obróbki.
  • Maksymalne bezpieczeństwo higieniczne.
  • Gotowe do serwowania porcje przyspieszają proces aranżowania talerzy i wydawania.

Szybkoschładzarki | Schładzarka szokowa | Szybkozamrażarka | Zamrażarka | Pakowarki próżniowe
Dołącz do nas na FaceBook