CoVac - nowa wartość w poprawie jakości!

Delikatne przygotowanie a la Vac! Uczta dla wszystkich zmysłów.

Co sprawia, że jedzenie staje się niezapomnianym doświadczeniem? To smak, zapach i co niemniej ważne wygląd potrawy, to jak prezentuje się przed Twoimi oczami!

Pakowarki próżniowe linii CoVac pozwalają przygotować potrawy w specjalnej odmianie technologii Cook&Chill.
W pierwszej fazie produkty są pakowane próżniowo, następnie poddawane są obróbce termicznej (np. w piecu konwekcyjno-parowym) w temperaturze zaledwie 60°C - 90°C. Tak przygotowane poddawane są procesowi szybkoschłodzenia lub szybkozamrożenia i już gotowe są do przechowywania. Przed podaniem klientowi, wystarczy wyjąć je z torebki, ułożyć na talerzu, poddać finishingowi/regeneracji i przyozdobić.




Przejrzysty, zrozumiały, przyjazny użytkownikowi panel sterujący.

Szybkoschładzarki | Schładzarka szokowa | Szybkozamrażarka | Zamrażarka | Pakowarki próżniowe
Dołącz do nas na FaceBook