Jesteśmy częścią Twojego zespołu |
Wszystkie urządzenia pochodzą ze sprawdzonych, serwisowo monitorowanych źródeł, od stałych dostawców, zostały gruntownie sprawdzone i poddane serwisowi przez profesjonalnych serwisantów, wymieniono w nich wszystkie zużyte elementy (filtry, uszczelki itp.), w związku z czym, możemy na nie zaoferować pełną gwarancję. Jeśli nie znajdują Państwo na tej stronie interesującego Was sprzętu do profesjonalnych kuchni (w tym miejscu umieściliśmy tylko kilka najczęściej poszukiwanych urządzeń) zapraszamy do kontaktu mailowego lub telefonicznego. Jesteśmy w stanie zaoferować Państwu praktycznie każde urządzenie kuchenne (łącznie z kompleksowym wyposażeniem kuchni) nowe lub używane, również na indywidualne zamówienie.
Obecnie dostępne do natychmiastowej sprzedaży z magazynu w Warszawie:
1. SelfCooking Center 61 ELEKTRYCZNY (SCC 61E)
2. SelfCooking Center 101 ELEKTRYCZNY (SCC 101E)
SCC to:
3. ClimaPlus Combi 202 GAZOWY (CPC 202G) oraz ClimaPlus Combi 202 ELEKTRYCZNY (CPC 202E)
Największy z oferowanych pieców Rational – 20 półek 2/1 GN (tzw. „podwójna dwudziestka”) zasilany gazem lub prądem 400V. Jednorazowo wózek załadowany może być 40 pojedynczymi GN -ami lub 20 podwójnymi. Piece CPC posiadają własną wytwornicą sterylnej pary wodnej, wielopunktową sondę oraz wśród wileu innych zalet systeme mycia. Piece w doskonałym stanie technicznym, pracowały zaledwie kilka godzin tygodniowo. CPC to model pieca stworzony przez Rational w końcu lat 90-tych (poprzedni model produkowany przed najnowszym SCC, który wielu klientów uważa za produkt lepszy niż obecny SCC), w którym po raz pierwszy zastosowano kontrolą klimatu z dokładnością do 1% w komorze (m.in. możliwość przygotowywania bezobsługowego produktów panierowanych). Prezentowane urządzenia wyprodukowane zostały w 2002 i 2003 roku, czyli tuż przed zmianą modelu, posiadają więc wszystkie najnowsze funkcje i oprogramowanie. Używane w firmie cateringowej do produkcji tylko 3 typów potraw. Wszystkie elementy i podzespoły sprawdzone, w doskonałym stanie. Szczególny polecany do dużych firm cateringowych, zakładów mięsnych, dużych stołówek, restauracji lub domów weselnych.
4. ClimaPlus Combi 102 ELEKTRYCZNY (CPC 102E)
Model spotykany najczęściej w dużych restauracjach/hotelach, firmach cateringowych, domach weselnych, zakładach mięsnych, duzych zakładach produkcyjnych. Mozliwość bardzo atrakcyjnego ekonomicznie przygotowywania kilkuset posiłów dziennie oraz to, dlaczego klienci często decydują się na ten model - dzięki podwójnej komorze mozliwość pieczenia prosiaków, dzików, jagniąt itp. Wszystkie parametry identyczne jak w opisie powyżej. Piec wyprodukowany w roku 2003, w doskonałym stanie technicznym, wykonany przegląd, udzielamy na niego pełnej gwarancji. Oferowany z oryginalną podstawą firmy Rational.
5. ClimaPlus Combi 101 GAZOWY (CPC 101G)
Najmniejszy z 5 pieców pracujących w szkole w Anglii, zaledwie 2-3 godziny dziennie, głównie w funkcji regeneracji. Minimalne zużycie podzespołów. Możliwość pracy na gaz ziemny lub LPG. Opis funkcji powyżej.
Jedyne takie urządzenie na świecie - połączenie funkcji pieca konwekcyjnego z "mikrofalówką". Możliwość wyboru temperatury pracy pieca od 150 do 250C oraz udziału mikrofal od 0 do 100% (funkcja pieca kowekcyjnego, dużej kuchni mikrofalowej oraz unikalna kombinacja pieca i mikrofalówki). Możliwość niezależnej pracy w funkcji pieca lub mikrofalówki. Doskonałe uzupełnienie w restauracjach, kuchniach hotelowych, kantynach przede wszystkim na "wydawce" lub podstawowe urządzenie do obróbki termicznej w mniejszych barach, kawiarniach, sklepach, stacjach benzynowych (szybkie przygotowywanie świeżych posiłków lub odgrzewanie przygotowanych wcześniej bez wysuszania potraw). Dzięki połączeniu funcji dwóch urządzeń, czasy obróbki termicznej skracają się nawet czterokrotnie. Przykładowe czasy przygotowania produktów: filet z łososia - 2 min, pierś z kurczaka - 7 min, kiełbaski - 1-1,5 min, smażony boczek/hamburgery - 1-1,5 min, ciastka z nadzieniem - 1 min.Przygotowywanie produktów odbywa się całkowicie bezzapachowo. Wymagania instalacyjne - jedynie zwykłe gniazdo prądu jednofazowego (230V).
1. GS 502 Najpopularniejszy chyba "kaptur" światowego lidera oferującego profesjonalne zmywarki gastronomiczne. W pełni automatyczna, wyposażona w komplet dozowników, z przejrzystym kolorowym panelelm informującym w prosty przejrzysty sposób o gotowości urzadzenia do pracy i fazie cyklu. Bliższy opis na stronie producenta lub wysyłamy Państwu pełen opis wraz z cennikiem po kontakcie mailowym. Zmywarka w doskonałym stanie technicznym, wyprodukowana w roku 2010, uzywana zaledwie kilka godzin tygodniowo, po przeglądzie, odkamieniona. Dostępne również: Winterhalter GS 502 Energy+ i GS 515. Dokładne opisy urządzeń na stronie producenta.
2. GS 302/GS 315
Zmywarki podblatowe spotykane w wielu restauracjach, barach, kawiarniach, domach weselnych, firmach cateringowych. Doskonałe rozwiązanie do małych lokali jako jedyna zmywarka lub jako uzupełnienie szczególnie do mycia szkła w lokalach większych, gdzie zazwyczaj podstawową zmywarką jest zmywarka kapturowa. Podobnie jak kapturowe modele Winterhaltera, wszystkie modele podblatowe wyposażone są w 3 pompy - myjącą, płuczącą oraz spustową. Dostępne modele zasilane prądem jedno lub trójfazowym. |